Be lehet-e csípni 3 adag Vörösboros fagylalttól? Megtudjuk Budapest egyik legjobb kézműves fagyizójában, a Levendulában.
Bor, mámor, fagylalt
2013.04.23. 17:24Címkék: fagylalt kézműves fagylaltozó Levendula Fagylaltozó
A bejegyzés trackback címe:
https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr675243350
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Blogin · http://apologetika.blog.hu 2013.04.23. 19:20:17
Tehát a Levenduláról nem sokat tudtunk meg, még azt sem, hogy egyáltalán finom-e szegények minden reggel friss fűszerrel készült fagylaltja, ellenben kiderült, hogy otthon fagyasztott gyümölcsből készíthetünk helyette.
Talán legközelebb egy étteremtesztelés helyett a cserfes kisleány összeüt két szelet fagyasztott sparos rántott húst, hogy nesze, nincstelen kuponosok, jó lesz nektek ez is steakvacsora helyett.
Talán legközelebb egy étteremtesztelés helyett a cserfes kisleány összeüt két szelet fagyasztott sparos rántott húst, hogy nesze, nincstelen kuponosok, jó lesz nektek ez is steakvacsora helyett.