Ha most ott ül a nyakadon a főnököd és excel táblákkal, meg mindenféle totál fölösleges melókkal szórakoztat, akkor rázd le, vegyél neki jegyet a hullámvasútra, vagy küldd le téli fagyiért a közértbe, hogy ne lábatlankodjon. És csinálj valami hasznosat munka helyett. Például nézd meg ezt a videót.

Jó, tudjuk, a "közvetlen vásárlásra ösztönző reklám"-ok parodizálása alap, nincs is amatőr színjátszó, humorista, stand-upos, parodista, aki ne venne föl a repetroárjába legalább egy poént ezekből a hirdetésekről. De. Nekem nemcsak azért tetszik Borsos Miklós Zsolt pályázata, mert a tréninggatyós sepregetéshez Miklós minden idők legtetszetősebb mackónadrágját szerezte be (és mint minden igazi ruhakölteményt, ezt is tudni kell hordani), hanem azért is, mert egyszerűsége ellenére teljesen elrugaszkodott, szürreális agyszülemény az egész videó.

Kicsit nyögvenyelősen indul, de érdemes átszenvedni az első fél percet, hogy utána a röhögéssel együtt törjenek fel belőlünk a kérdések. Ez mi ez? A home shoppingos csávó véletlenül egy Brigád-fant hívott meg, aki tönkreteszi a reklámműsort? A videó végére minden a feje tetejére áll, ráadásul összemosódik a home shopping és a bónuszos vásárlás. Szóval igazi káosz az egész, mint egy Louis de Funes-filmben, csak a tortadobálás hiányzik.

A felmerülő kérdésekre majd a jövő évezred tudósai tudnak talán válaszolni, nekünk csak az a dolgunk, hogy videózzunk egyet, amíg vissza nem ér a főnök.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr404962517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elég a rizsából! 2014.02.12. 15:46:11

Nagyon puszi, engem meggyőzött, megrendelem holnap.
süti beállítások módosítása