"Nem minden arany ami fénylik!" - tartja egy régi magyar mondás, ami más közhelyekkel egyetemben szintén igaz. Lehet az embernek könnyűnek tűnő jól megfizetett munkája, azért ha a dolgok mélyére ásunk, akkor rádöbbenünk, hogy az élet nem kívánságműsor. Persze nem panaszkodom!

Itt van például a krioterápia (hidegterápia, melynek keretein belül egy kapszulában nitrogéngőz segítségével akár -180 Celsius fokra is lehűthetnek téged.), ami kifejezetten vonzó lehet azon személyek számára, akik keresik a gyógyászat innovációit, és nem riadnak vissza semmilyen újdonságtól, de annál ijesztőbb volt számomra, aki szeretek kellemes szobahőmérsékleten teázgatni. Számomra nagyjából olyannak tűnt, mintha egy igen futurisztikus, jeges koporsóban akartak volna hibernálni, ezzel megtartván engem az utókornak.

No, persze erről szó sem volt. Őszintén szólva határozottan pozitív élménnyel távoztam a helyszínről, mert egy mindössze két perces kezelés után nagyjából úgy éreztem magamat, mint máskor egy óra úszás és 15 perc szauna után. Arra most nem fogok kitérni, hogy orvosi értelemben mi történt ez alatt a kis idő alatt, hiszen az alábbi videóban ezt elmesélik, de azt elárulhatom, hogy ez is egy olyan tesztelés volt, amitől előre tartottam egy kicsit, végül mégis egy újabb feledhetetlen élménnyel gazdagodtam. 

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr705626713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása