Mi a közös VV Éva mellében, Nagy Feróban, Malek Miklósban és Vizoviczki Lászlóban? Az, hogy mindegyik volt már Németh Máté áldozata.

Németh Máté nyerte meg az Álommeló pályázatát, most mindenki keressen magának a youtube-on aláfestésül harsonaszót, dobpergést, vagy ágyúdörgést. Németh Máté kulturáltan botrányos videókkal fogja az Álommeló nézőit szórakoztatni, úgyhogy izgalmas évnek nézünk elébe.

A riporter eddig a Blikk, Bravo, Neon.hu számára készített videókat. Ezt megelőzően az MTV, VIVA, Comedy Central weboldalak vezető újságírója, hírszerkesztője volt, valamint a LifeNetwork, OzoneNetwork újságírójaként tevékenykedett.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr675056379

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Németh Máté 2013.02.22. 16:14:23

Adunk a kocsmáknak egy pofont! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Ismert arcok nyilatkoznak. Név: Németh Máté Születésnap: 1983. szeptember 1. Foglalkozás: szerkesztő-riporter Mottó: Halj meg úgy, hogy egész életedben nem volt mottód! &...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nnn 2013.02.15. 19:22:49

Jó lesz majd, ha teszteli a zsírfagyasztást, lipo.cry tekercselést, lézeres szőrtelenítést, 3D szempillát, dermarollert, ultrahangos kezelést, műkörmöt és minden kozmetikai cuccot, ami a női ügyfeleket érdekelheti.

Vagy talán mégiscsak kellett volna egy lányt is választani?

baladam 2013.02.16. 14:49:31

Nem ismeritek ezt az állatot, simán bevállalja ezeket is :)

Blogin · http://apologetika.blog.hu 2013.02.18. 21:03:43

nnn: Nem, nem kellett volna. Egyetlen értékelhető női alkotás sem született. Kínjukban beválasztottak párat, de persze ki is szórták őket, mert megmérettek igen hamar.
süti beállítások módosítása