Az Álom-család bemutatja

 2012.11.15. 13:52

Gábor bebizonyította, hogy egy bemutatkozó filmhez a Szabó-család, vagy a Szomszédok formátuma is remek.

Viccen kívül: ez a videó azért tetszik, mert Gábor külön nekünk forgatta sztárszínészekkel, scripttel, szuper karakterekkel, kellékekkel (értsd: sodrófa), díszlettel (plüsskanapé).

A történet arról szól, hogy a Várhidi családnak épp kapóra jön a Brigád-pályázat, hiszen végre megszabadulhatnak mihaszna gyermeküktől, Gyuritól, aki túl sok értelmes dolgot nem csinál, csak egész nap alszik egy sárga G-betűvel rejtélyesen megjelölt ajtó mögött. Valószínűleg, amikor a Brigád stábja kitalálta az Álommeló ötletét, fel sem merült bennük, hogy ilyen célú hasznosítása is lehet az állásnak. Szóval, ha Gyuri videójára szavazunk, akkor Várhidi apuka és anyuka nagyon hálás lesz, és Gyuri szobájába pedig végre be lehet majd állítani a rossz bojlert, ami miatt nem lehet normálisan közlekedni az előszobában, de amit Várhidi apuka miatt nem lehet kidobni, mert szerinte még alkatrésznek jó lesz.

A sztorinak persze szociális üzenete is van. A diplomás munkanélküliségről szól, az adófizetők pénzén képzett diplomások töltik legaktívabb éveiket paplan alatt, Damoklész sodrófájával a fejük felett. Szóval 1 perc 22 másodpercbe sűrített családregénnyel, bemutatkozással és társadalomrajzzal állunk szemben.

Várhidi apuka szemöldökugráltatása amúgy Oscar-jelölést érdemel.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr694905006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Losits Robi 2012.11.23. 16:36:35

Én Anyukát venném fel! Nagyon laza. :D

sz.barbara91 2012.11.23. 16:36:40

Tegnap megnéztem vagy 4szer ezt a videót, jól sikerült nagyon!! :)

diart 2012.12.01. 19:04:58

Az álomapuka teljesen olyan, mint az amerikai pitében a fater:S
süti beállítások módosítása