Mondj igent a nemre

 2012.11.24. 17:36

Sipőcz Norbi megtalálta a piaci rést az Álommeló-pályázat lábai között: mindenki azt bizonygatja, hogy ő igen, így hát Norbert meg azt, hogy ő nem.

Az ilyen antivideókban sokszor egyébként nem is az az érdekes, hogy valaki leül a kamera elé és felveszi (amúgy a zöldes háttér miatt végig olyan érzésem van, mintha Norbert egy gömbakváriumból jelentkezne), hanem a nézők reakciója. Mindig lesznek olyanok, akik elbizonytalanodnak, hogy akkor a nem az most igen, vagy nem? A bemutatkozó videónak az az egyik célja, hogy felfigyeljenek arra, aki beküldte, úgyhogy a "nem"-videó ezt maximálisan teljesítette.

De Norbinak nemcsak a figyelemfelkeltés sikerült, hanem a recesszió kellős közepén elhelyezte azt az emlékezetes mondatot, hogy: "Nem szeretném, ha egy évig biztos megélhetésem lenne." 

A videó egyetlen hibája, hogy olyan, mintha Norbi olvasná a szöveget, de saját bevallása szerint nem olvasta, csak zavarban volt.

 

A sok "nem"-ről ez a szám jutott eszembe. Ismeritek? :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr704913679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diart 2012.12.03. 21:30:36

A negatív kampány is jó eszköz:) Ez a videó nézettségén is látszik!
süti beállítások módosítása