Hát ja. Telitalálat. Az egész Madách tér rezeg, ahogy a Brigád munkatársai és cégvezetői dorombolnak a gyönyörűségtől, hogy a Brigádot Amelie csodálatos világához hasonlítja valaki. Az érzékek, színek, illatok, hangulatok birodalma - az ínyedet csiklandozó különleges ételek és borok, a pezsgőfürdő bizsergése a bőrödön egy wellness szállóban, az illóolajok illata masszázs közben, és a gépolaj meg az égett gumi szaga gokártozásnál. Talán még egy világjáró kerti törpe is akad valahol.  

De viccen kívül, tényleg jó ötlet volt amelie-síteni a bemutatkozást, hiszen ezeknek a pályázati videóknak nem elsősorban az a célja, hogy mozgóképes CV-k legyenek, hanem hogy az egyedi megoldások és a kreativitás révén is eláruljanak egy csomó mindent a jelentkezőkről.

Az meg külön öröm, hogy Böröcz Amelie-t nem az a rész ihlette meg a filmből, hogy: "Ugyanebben a pillanatban, Raffel Poulain X-kromoszómával ellátott ondósejtje kivált a csapatából, hogy utolérja Madame Amandine Poulain petesejtjét." Ezt nehezebb lett volna leforgatni, csakúgy, mint azt, hogy "vajon hány párnak van éppen ebben a pillanatban orgazmusa?"

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr154936275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása