Tegnap este lezárult a jelentkezés a Brigád pályázatára, ami azt jelenti, hogy videók már nem szállingóznak, csöpögnek, zúdulnak, viszont szavazni most lehet csak igazán, hiszen most tudtok válogatni a sok-sok jelentkező közül. Persze pont ez az egyik nehézség, hogy rengeteg videót kell megnéznie annak, aki mindegyiket látni akarja.

Meg jó is, mert rengeteg stílus, vérmérséklet és személyiség közül válogathatsz. Vannak napok, amikor csípős, tüzes mexikói ételekre, egzotikus fűszerektől izgalmas thai fogásokra, vagy a molekuláris gasztronómia őrült alkotásaira, vagy egyszerűen csak egy finom sült kolbászra vágyunk mustárral, fehér kenyérrel.

Úgyhogy ezen a napfényes, félig munkanap-félig szombaton olyan videót mutatok nektek, ami nyugis, nem térdet csapkodva röhögős, nem extrém őrült, csak egyszerűen könnyed, vidám és színvonalas pályázat. Tóth Kriszta már dolgozott korábban helyi tévé- és rádióadóknál, kellemes hang, harmonikus személyiség, mint a menüben egy crème brûlée, és azért a humor sem hiányzik belőle. Mára pont ez kell nekünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr484941418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása