Modelltestű útikalauz

 2012.12.07. 14:33

Mai videónk egy megvilágosodásról szól. Eszter egy nap felkelt, fogat mosott, bekapcsolta melltartóját, szerencsére ennek tanúja volt egy kamera is, majd kilépett az utcára és szembesült az Ismeretlennel. Az Ismeretlen különböző szolgáltatások arcát öltötte magára, étterem, színház, utazás. Dzsungel, őskáosz, kiismerhetetlen sokféleség. Eszter ekkor úgy érezte neki kell lennie isten bozótvágó késének, metszőollójának, GPS-ének, zseblámpájának. Neki kell lennie a modelltestű világítótoronynak a sötétségben, a fogyasztók széphangú mitfahrerének, akit mindannyian megnéznénk csokis-mézes masszázs közben.

Szóval Pataky Eszter videójáról van szó, ami profi minőségben készült el, tényleg szépek a képek, és a script is túllépett azon, hogy one kamera, one szoba, one ember. Kicsit kilátogatunk a főváros utcáira, ahol a valódi Álommeló is játszódni fog. De hogy egy kicsit kritizáljunk is, az ilyen csodás-mesés videóknál mindig felmerül bennem a kétely, hogy amikor futószalagon kell majd gyártani a videókat a mikrodermabrázióról és vibrotréningről, akkor jönnek-e majd az ötletek. De mindenesetre ez szép munka.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr294953034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maksifül 2012.12.07. 15:48:28

Szegénynek miért kell a kanapén aludnia? :D
süti beállítások módosítása