Adrienn, aki volt már zsiráf is

 2012.12.23. 18:55

Figyeljék a kezemet, mert csalok - mondta Rodolfo és valami olyasmi lehetne a jelmondata Lőrincz Adrienn videójának, hogy csak a képeket figyeljék, mert csalok. Ha hagyjuk, hogy az alámondás elvonja a figyelmünket, akkor csak egy szokványos bemutatkozást hallunk, miközben valójában a képeken rengeteg apró geg sorjázik, amiket én például első megnézésre észre sem vettem. Ha egy pályázónak van humora, ráadásul ha az mozgóképekre lefordítva is vicces marad, akkor jó eséllyel kopogtat a második forduló kapuján.

Csak az fránya hangalámondás babrált ki Adriennel (ugyanúgy, ahogy Kovács Ono Csillával is), a Duna-parti jelenetnél látványosan másképp mozog a szája, mint a szöveg. Akár a playback hőskorában, amikor az esztétikus tátogás feladata új kihívások elé állította a művésztársadalmat. És nála sem tudjuk meg, hogy milyen lehet, amikor élőben kell beszélni, pedig amúgy tök szép és hangszóró-barát orgánuma van.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr534979061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása