Lődd be magad!

 2013.04.30. 14:27

Mármint endorfinnal. Boldogsághormonnak hívják, pedig ha laborban állítanák elő, biztos illegális lenne, hiszen hatása hasonló a morfiuméhoz, kannabinoidokéhoz. Szerencsére ezért a kábítószerért nem kell lemenned sem a kocsmába, dílerrel sem kell üzletelned, aki kétes tisztaságú, sufnilaborokban összetákolt dizájner endorfinnal verne át téged. Egyszerűen a szervezeted állítja elő jótékonyan.

És szerencsére vannak módszerek, amelyek bevetésével boldogsághormonban fürdetheted meg sejtjeid. Nem, nemcsak a kokainnal és heroinnal (ezek szintén serkentik a termelést), hanem a chilivel, a csokival, az orgazmussal, és a napsütéssel is. Az orgazmusról nem akarunk lebeszélni senkit, de megsúgjuk, hogy az erős paprika tonnaszám való intravénás adagolásánál vannak sokkal barátságosabb módszerek is.

Ilyen például a testmozgás. És most ne vágd hozzánk az első kezed ügyébe kerülő tárgyat (chipseszacskó/söröskorsó), amiért újból a mozgással, meg egészséges életmóddal zaklatunk. A speedfitness-re tényleg elég csak 20-30 percet szánnod egy-egy alkalommal, és az egész tested át tudod mozgatni vele. Az összes izmod megkapja a számára szükséges stimuláció adagot, ami azért jó, mert így a sok-sok éhes izomsejt sokkal több kalóriát éget el.

És hogy átkössünk a spedfitnesses forgatás kulisszatitkaira is. A speedfitness során ugye elektromosan stimulálják izmaid. Máté rettenetesen félt, hogy túl nagy áramot vezetnek belé, és úgy fog kinézni, mint a Gyalogkakukkban a Prérifarkas, mikor felrobban a kezében a dinamitrúd.

Ehhez képest Máté szerint inkább zsibbasztóan csiklandós volt az érzés, úgyhogy az első néhány impulzusnál visítozva röhögött, ezzel akaratlanul is szabotálva az edzést. De Horváth Zsuzsiék tök jól tűrték a delikvens hülyeségeit.

Ja, és tudtad, hogy a horrorfilmnézés is segíti az endorfintermelést? Főleg, ha közben Erős Pistát kanalazol.

Címkék: fitness speedfitness Horváth Zsuzsi Flex Gym

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr495254511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása