Rúdtánc. Lassan már maradinak fogjuk érezni magunkat, ha erről a szóról a bárok, a tangába dugdosott bankók és az erotika jut eszünkbe. Jó pár éve annak, hogy ez a mozgásforma bekerült a fitneszfajták közé. Nem véletlenül, hiszen a fitnesz trendek alakítói és a fitneszoktatók folyton igyekeznek megújítani kurzusaik mozgáselemeit, hiszen nem lesz új beiratkozó, ha 20 éven keresztül ugyanazt az aerobic mozdulatsort kell végigszökdécselni óráról órára.

De azért lássunk egy jó öreg, oldschool produkciót:


No, tehát a rúdtánc kígyóbűvölő táncból előlépett fitneszformává, és mint a hastáncról, salsáról, zumbáról és capoeiráról, erről is elmondhatják művelői, hogy javítja az önbizalmat, a nőiesség jobban átélhető, és persze a test feszesebb, fiatalosabb, ruganyosabb lesz. 

Ezt próbálta ki a minap Máté is. De ne álljunk meg ezen a ponton.

Észre se vettük, de közben rúdtáncórák már férfiaknak is indulnak, például az USÁ-ban, Ausztráliában, Angliában. Sőt a férfiak már rúdtánc versenyeket is nyernek. És ezt még lehet tovább is fokozni. Mostmár keresztény rúdtáncszakkörökön is elsajátíthatják a hívő hölgyek aaaa.... mit is? Ez nem egészen világos, ők azt mondják, hogy nem saját örömükre, vagy a férjük kényeztetésére forgolódnak a rúd körül, hanem Jézusért. Tehát nemcsak az erotika, hanem a fitnesz is kilőve, ami persze azért vicces, mert választhattak volna ezer más, sokkal kevésbé erotikához kapcsolódó mozgásformát is. De biztos jó okuk van, hogy ezt választották ;) A férjuram meg tuti nem tiltakozik.

(A keresztény rúdtánc ötletéért köszönet minyimaaa nicknevű olvasónknak.)  

Címkék: erotika fitness rúdtánc

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr255320431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása