Az ember, aki pizzával aludt

 2012.11.14. 12:27

Krokodilt enni, pizzába feküdni, nagykádban habfürdőzni, kiskáddal csúszdázni, kockás gatyóban netezni, légyszemüvegben strandolni - Kecskeméti Máté 1 tömör percben összefoglalta, miért ő a legalkalmasabb a kígyóevésre.

Amikor először megnéztem a videót, azt hittem, hivatásos szinkronszínész narrálta a képeket, úgyhogy, ha olyan versenyző nyerne az Álommeló pályázaton, aki nem szeret beszélni, akkor a szinkronhangja máris megvan. A videó tök jó példája annak, mennyi mindent lehet kihozni egy gyerekszobából, ahol kabalaállatokat tenyésztenek, illetve egy nappaliból, ahol fikuszokat és állólámpákat. 20 deka csirkemellfiléből, egy flakon habfürdőből, tíz ujjból (pók), egy napszemüvegben tükröződő gumimatracból, meg a minden második képkockán kötelező motívumként visszaköszönő kockás rövidgatyából összeállt a színes-szagos CV. Ja, és néhány nyaralásos videóból. A remek vágásnak köszönhetően mindezt sikerült úgy összefoglalni, hogy ne aludjunk el közben (elaludni 1 percen belül is lehet), és még a világ 18 országa is elférjen egy snittben.

Néhány kérdés azért nyitva maradt: Máté rendszeresen fogyaszt-e sört gépkocsik csomagtartójában? Az ágy sarkában heverő Anonymus hacker álarcot pizzaevés vagy alvás közben szokta-e hordani? És van-e még több retró napszemüvege?

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr534905000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása