Ember a fa alatt

 2012.11.19. 10:00

Losits Robit vajon ki adta karácsonyra és kinek? Úgy képzelem el, hogy ott várt a fa alatt egy hóemberkés csomagolópapírral és piros szalaggal átkötött dobozban, közvetlenül a kenyérsütő gép, meg a Mautner Zsófi-szakácskönyv mellett. Aztán valaki óvatlanul kibontotta... Lehet, hogy a videókamerához járt ajándékba, tudjátok: együtt olcsóbb.

Szóval megérkezett az első paródiavideó az Álommeló pályázatra, Robi ráadásul duplán szeretne bemutatkozni, ugyanis ez csak a bemutatkozó videója előtti aperitif, tepertős pogi, bélszín carpaccio - ki mivel kezdi.

Kecskeméti Máténál azt írtam, hogy most láthatjuk, mit lehet kihozni egy kamerából, pár fikuszból, egy flakon habfürdőből, hát most csak egy ember és egy kamera küzdenek meg egymással. Ami egyébként nem teljesen igaz, mert a háttérben ott villog egy korán virágba borult karácsonyfa. Mondjuk ő inkább szereplő, mint díszlet.

Mivel paródiavideóról van szó, ezért a parodizáltaknak nem szeretném elvenni a kedvét semmitől, de az biztos, hogy ha bemutatkozó anyagokat forgattok, akkor a kamera mellé nem árt beszerezni egy kis kreativitást is.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr224913295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása