Idétlen? Az, de legalább bevállaltan, és nekem ezért tetszik.

Magyar lakásbelsőket bemutató videósorozatunk újabb darabjához érkeztünk. A műfaji hovatartozás szerint öninterjúk családjához sorolható videóban Fogarasi Bence saját magát dobta a szereposztó díványra.

Bence nagy éleslátással mutat rá a bevezető képsorokban, hogy sem köldökig felhúzott mackónadrágos idióták, sem magyarul nem beszélő nájlonzacskós figurák, se pedig sorozatgyilkosok ne nagyon jelentkezzenek a Brigád pályázatára, mert udvarias, ámde határozott visszautasításban lesz részük. Nagyobb az esélye Bencének, aki 21 éves, az Óbudai Egyetemen tanul gépészmérnöknek, és előszeretettel visel a télapóruha alatt melltartót.

A tanulság az, hogy az egy szobában felvett öninterjúkba is lehet poénokat csempészni, az idétlenségre pedig van mentség, hiszen nem lehet könnyű egy olyan lakásban felnőni, ahol véletlenszerűen megjelennek és eltűnnek tárgyak (a baloldali asztalt és a jobboldali szekrény tetejét figyeljétek.) Tudjátok, sanyarú gyerekkor, köddé váló játékmackók, és a semmiből elődübörgő hintalovak.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr174925103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása