Világ hasadt személyiségei egyesüljetek!

Nézzük egy kicsit más oldalról, hogy miért jobb az egynél a kettő. Egy ember kevesebb helyet foglal el, például egy átlagos fodrásszékbe - klasszik szolgáltatás a Brigád palettáján a fodrászat - be sem férnek ketten, egy ember kevesebbet eszik, mint kettő, kevesebb műszempillát kell neki felragasztani, és a szoláriumozást is nagyban leegyszerűsíti, hogy nem két embernek kell bepréselődnie a kapszulába (így a barnulás is egyenletesebb, nincsenek oda nem illő tenyér és fejlenyomatok). Egy embernek csak egy MacBook Pro laptop, egy iPhone 5 és csak egyszer 400.000 havi bruttó fizetés kell, úgyhogy Milónak igaza van: megéri két személyiséget egy zsákba varrni. Csak remélni tudjuk, hogy több személyiség már nem bújik elő belőle.

A videó tök jó minőségű, és ha megfigyeljük, azért itt minden aprólékosan meg van rendezve, és Milo még némi színészi képességet is felvillant. Az alapötlet is tetszik, hiszen ez a sokadik beküldött videó, és nem árt azért elszakadni a "szeretek enni és inni" típusú érveléstől, ha meg akarjátok a többieket és a zsűrit győzni.

Milót egyébként egy réges-régi VV realityből ismerhetik, akik emlékeznek rá. De ez olyan régen volt, hogy ma már nincs jelentősége, hiszen sem drogbotránnyal, sem elmegyógyintézetbe vonulással nem került azóta a címlapokra, még félpár nyuszis papucsa sem volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr124931582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása