A Brigád Álommeló egyik elengedhetetlen feltétele, hogy valaki tudjon a sorok között olvasni. Nincs benne ugyan a pályázati leírásban, de aki tud a sorok között olvasni, az úgyis kiolvassa, szóval nem is kellett beleírni. Aki tud a sorok között olvasni, az világosan kibetűzi, hogy olyan pályázót keresünk, aki tud kamuflamandul a Duna-parton verseket szavalni. Ez sincs benne nyíltan a leírásban, mert szerintünk egyértelmű. A kamuflamandra azért van szükség, mert mindannyian tudjátok, hogy a Brigád ajánlatainak nagy része szépségügyi szolgáltatás, egy mikrodermabráziós kezelést, vagy 3D műszempilla felhelyezést, vagy tű nélküli mezoterápiát csakis az tud hitelesen értékelni, aki otthonosan mozog a kamuflamand költészetben.

Tehát foglaljuk össze röviden. Ha Németh Máté bemutatkozását kategorizálni akarjuk, akkor ő abba a csoportba tartozik, aki azzal szeretné eladni magát, hogy leszögezi: "egy őrült, exhibicionista vagyok, minden baromságra rávehető". (Nem mesélem el, miket művel a videóban. Mindenki nézze meg!!) Nem rossz taktika, hiszen lehet, hogy az Álommelóra ilyen személyiséget keresnek. Ugyanakkor egy kicsit vissza is üthet, mert az alsógatyóban táncolás és a főzőcskés bénázás után meg voltam győződve, hogy a bevágott interjúk sem valódiak, aztán rájöttem, hogy tényleg ő a riporter.

Ámokfutás és publikációs lista egy videóba gyúrva, dobjátok fel a szerda délutánotokat egy kis kamuflamand őrjöngéssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr964948764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása