Kalmár Sándor "brigádbuzi" (ezt ő maga mondja, bocs), illetve politikailag korrektebben fogalmazva: brigád-bolond. Ilyen műfajú videóval még nem is találkoztam az Álommeló videók között. Vallomásos coming out, egy igazi függő feltárulkozása, drognapló, az elmúlt 20 hónap tébolyának áttekintése. Ráadásul a szerelmi vallomást számokra is lefordítja, ha esetleg valaki így jobban értené.

A pszichedelikus hangulatot a háttérben örvénylő bónuszok teszik még súlyosabbá. Sándor  a bónuszok élvezetének rabságában él, és ez így is van rendjén. Ha meglátjuk, hogy valaki ki akarja szabadítani, annak rácsapunk a kezire. Más pályázók régi nyaralásos videóikból, fényképeikből válogatnak, hogy bemutassák magukat. Nem így Sándor! Ő a Brigádhoz beküldött Bónusz-fotóiból szemezgetett, úgyhogy egy érdekes, bónuszokból épült mézeskalácsházban találjuk magunkat, amelyen kívül nincs más, csak újabb bónuszok, újabb Brigád-élmények és újabb bónuszok, pörgetések, újabb fotó jóváírások, és így tovább a végtelenségig.

Szóval, fogadjátok be Kalmár Sándor tanait: van a Brigádon kívül is élet, de az is a Brigádról szól.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr844957642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása