Dia, a Bond-girl

 2012.12.15. 14:54

Ez van, hiába mész újra és újra az ablakhoz, hiába próbálkozol önhipnózissal, az idő menthetetlenül rusnya, ronda, ocsmány, broááf. Úgyhogy irányítsd tekinteted a számítógép képernyőjére, és nézz meg valami szépet.

Iskander Diána Álommelós pályázata képileg igényes, és apró, finom ötletekkel tarkított, amik olyanok, mint az árvácskák a virágyásban. Szerencsésen kimaradtak belőle olyan - eddig egy videóban sem hallott... - mondatok, hogy "szeretek enni, inni, és az új dolgokat". Viszont Dia, elmondja, hogy a mai világban a nőnek olyannak kell lennie, mint egy Bond-girlnek, aki minden helyzetből kivágja magát. Hát ja, az Álommeló során, ha ellenséges kémekkel nem is, de mindenre elszánt fodrászokkal biztos szembe kell néznie a delikvensnek.

Ez a rövid kis videó egyszerűsége ellenére valójában cseles, ugyanis inkább egy potréfilmhez hasonlít, mint cv-hez, és hiányzik belőle, az "én vagyok a legjobb erre a munkára" erőszakos sulykolása. Iskander Dia finomabb eszközöket választott, ami paradox módon épp arról árulkodik, hogy nagyon is komolyan vette a pályázatot, és nagyon akarja ezt a melót.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr224966854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diart 2012.12.17. 17:24:07

Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen kritikát olvashatok a videómról. A legjobb az egészben, hogy a Kiricsi Zoltán pontosan azt vette észre, ami a célom volt a videóval! Azzal szerettem volna kitünni a többi közül, hogy szimplán egy kicsit magamból mutatok meg és nem sablonosan elmondom, hogy képes vagyok jókat enni és szeretek új dolgokat kipróbálni:) Köszönöm szépen!

kiricsi_zoltan 2012.12.17. 18:26:13

@bónusz_lány:
Én meg köszönöm, hogy olvasod a blogot :)
süti beállítások módosítása