"Éljetek ti is teljes életet!"

 2012.12.17. 12:56

Az akcentus cuki, főleg, ha szláv, és főleg, ha Álommeló pályázatban csendül fel. Hogy a Btk szerint jogosulatlan előnyszerzésnek minősül-e, ha valaki az akcentustól válik eleve izgalmassá, amikor megszólal, nem tudjuk, az biztos, hogy érdekes lenne Galinát hallgatni, ahogy műkörömépítésről, vagy a kavitációs testkezelés közben átélt testen kívüli élményekről mesél ekezetek nelkul.  

Persze ne ragadjunk le a külsőségeknél, egy külföldről érkezett videoblogger azzal is föl tudja dobni élménybeszámolóit, hogy egészen más szemüvegen keresztül néz ránk magyarokra, a magyar szolgáltatásokra, szolgáltatókra.

Ennyit a lehetséges jövők egyikéről. A jelen pedig Galina harmonikus, ízléses videója, amelyben azt tartom a legérdekesebbnek, hogy az ember nem is annyira arra figyel, hogy Galina mit mond, hanem a személyiség kisugárzására.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr364969624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása