Jedi karikásostorral

 2012.12.19. 12:54

Vannak, akik nyerges vontatókat húznak el a fülcimpájukkal, Mercs Milán egy villamost állít meg a puszta akaraterejével. Arról nem volt szó, hogy jedik is jelentkeznek a pályázatra...

Milán terepre megy, és olyan öltözéket választott, ami minél kevésbé feltűnő. A sombrero, a karikásostor, meg a zsiráf-zebra-mintás kezeslábas épp a megfelelő terepruha egy debreceni portyázáshoz. Milán igazi kaméleon, szinte észrevétlenül olvad bele környezetébe.

Az külön tetszik, hogy Milán rögtön olyan videóval állt elő, ami alapján körülbelül képet nyerhetünk, milyen merényleteket tervez a szolgáltatók, a nézők, meg úgy általában a bolygónkon élő x-milliárd ember ellen. A videó tök jó ritmusú, pörgős, és ahhoz képest, hogy viszonylag hosszú (hárompercnyi) időt szeretne kiharapni feszes napirendünkből, mégsem unjuk el magunkat 1 perc 30 másodpercnél - mint az sokszor megtörténik az 1 percnél hosszabb lélegzetű pályázatok esetében. Persze ez kétélű fegyver, hiszen a vágásnak köszönhetően nem sokat tudunk meg arról, hogy milyen az, amikor Milánnak két szónál hosszabb szöveget kell elmondani, és mindezt anélkül, hogy hunyorogva belebólintana a kamerába.

De azt nem kell hosszan bizonygatnia senkinek, hogy azután, hogy magassarkút próbált kezeslábasban egy áruházban, már nem fog neki gondot okozni, ha kamera előtt kell 3D műszempillát berakatnia.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr634973030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Milan Mercs 2012.12.19. 19:57:47

Köszönöm! :D

Cserébe egy kis eposz "rólam".
www.youtube.com/watch?v=N6bse3o3Yfw
süti beállítások módosítása