"Az életem egy öröm"

 2012.12.25. 13:32

Öööööö, a Karácsony minek is az ünnepe? A rohangálásé? Nem, a rohangálásé a Futás Napja. A vásárlásé? Nem, a vásárlásé mondjuk az Internetes Vásárlás Napja. Az evésé? Nem, azé meg a Torkos Csütörtök. Szóval a Karácsony nem a rohadt-sok-pénz-elköltésének, a nyugtatószedésnek, az idegbajnak, a zsírkómának, bejglimérgezésnek, de még csak nem is a karácsonyfa ünnepélyes keretek között történő felgyújtásának az ünnepe, hanem izé. Nem akarok szirupos lenni, de a családdal való együttlétnek, és félve mondom csak ki: az örömnek.

Úgyhogy ma nézzetek meg egy igazi, családbarát videót, mindent összemaszatoló, nevető gyerekekkel, egy mosolygós anyukával, sok-sok vidámsággal és csokoládéval. Igaz, Bilkei Boráról nem sokat tudunk meg, de a videótól garantáltan jó hangulatban ültök neki a halászlének, és még a legfárasztóbb rokon is "tulajdonképpen nem is olyan rossz fej"-jé léptetődik elő. December 25-én ez kell nekünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr364980971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása