Ki lesz az Álommeló győztese?

 2013.01.30. 15:09

Nehéz szülés volt. Több tucat remek pályázat közül kellett kiválasztanunk a legígéretesebbeket, tipikus „melyik ujjamat harapjam”-helyzet, úgyhogy túlzás nélkül állíthatjuk, térdig gázoltunk a leharapdált ujjbegyekben. És hogy tökéletessé fokozzam a képzavart: a végén mégis maradt tizenkét ujjunk. A piszkos tizenkettő. Aztán sós kútba tettük, onnan is kivettük, kerék alá tettük, onnan is kivettük a második fordulósokat, több garnitúra spanyolcsizmát, kínzópadot, hazugságvizsgálót amortizáltunk le, literszám használtuk el az igazságszérumot, míg végül...

De tartsuk ki egy picit a dobpergést, amíg gyorsan elmondom a tudnivalókat. Az Álommeló pályázatra közel 500 videó érkezett be, ezek közül 10-et választott ki a Bónusz Brigád zsűrije (Böröcz Angelika, Firnigel Kristóf, Kecskeméti Máté, Lipták Dániel, Meyers John Patrick, Nagy Gergő, Németh Máté, Ryzhukhina Galina, Szelei Barbara, Tangl Edit). A legtöbben Horváth József videóját néztétek meg, a legtöbb szavazatot pedig Csoma Gergő videójára adtátok le.

Ők voltak tehát a második fordulóba bekerült „piszkos 12”, akiknek már egy konkrét szolgáltatás, Bónusz Brigádos ajánlat teszteléséről kellett forgatniuk. Az értékelhető munkákat elkészítő versenyzőket pedig meginvitáltuk a Madách téren található bensőséges hangulatú kínzókamránkba (lásd még iroda).

Szóval vissza a dobpergéshez. A személyes beszélgetések után négy versenyzőre szűkült a kör. Őket találtuk olyan személyiségnek, akik képesek lennének arra, hogy egy éven keresztül, heti három bejegyzésükkel növeljék, de minimum fenntartsák a nézők érdeklődését, kreatív videókkal és önálló ötletekkel álljanak elő, bármilyen váratlan helyzettel megküzdjenek, és a legnehezebb témákról is ütős anyagot forgassanak, hóban, szélben, esőben, cicanadrágban.

A négy versenyző:

Böröcz Angelika

Kecskeméti Máté

Németh Máté

Tangl Edit

Őket újabb beszélgetésre invitáljuk meg, ahol újabb furfangos találós kérdésekre kell megfelelniük. Talán új feladatokat is kapnak, ami lehet akár fánkevő verseny, zsákbanfutás, vagy egy harmadik körös videó elkészítése.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr295053129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nándori József 2013.01.30. 15:33:44

Hol lehet látni a második körben készült videókat?

SoulMiner 2013.01.30. 16:53:59

Kiesett a Firnigel?! :O

Zoli (SSDB) 2013.01.30. 18:38:16

Firnigel Kristóf hiányzik, neki a stylusa olyan egyedi volt. (Teljesen függetlenként mondom) De tudom nehéz 12 jelentkezőt 4-re redukálni...

Zelda Fenwick 2013.01.30. 23:04:21

A Kristófot szerettem! :(
süti beállítások módosítása