Vannak a jó dolgok a világon, mint a kávé, tea, vörösbor, áfonya, vagy akár a szójaszósz. És van a fogfehérítés...

Tulajdonképpen, ha hófehér fogakat szeretnénk, akkor a magyar konyha remekeit úgy, ahogy vannak, mellőzhetnénk, hiszen a fűszerpaprika is elszínezi a fogakat. Egyáltalán: ha az ember sokat olvas a fogak egészségéről, akkor legszívesebben kiszedné a fogsorát, és vaskazettába zárva egy svájci bank trezorjában őrizné, ahol tuti nem éri káros hatás, ugyanis a fogak zománcát annyi minden károsíthatja.

Máté nemrégiben fogfehérítésen forgatott, amelyről a videót tegnap már láthattátok, és ez alapján három dolgot állapíthatunk meg.

1. A tudomány mai állása szerint a legjobb fogfehérítő eljárás a photoshop.

2. Jó, jó a photoshop, de ha ki szeretnénk emelkedni a fotók 2 dimenziójából a harmadikba, akkor bizony legjobb, ha meglátogatunk egy profi fogfehérítő kezelést. (Az otthoni házilagos megoldásokat felejtsük el, mert ezekkel sokszor több kárt okozhatunk, mint hasznot – ha tönkretesszük a fogainkat, akkor nem lesz mit rajtuk kifehéríteni.)

3. És a harmadik dolog, amit a tudomány mai állása szerint megállapíthatunk, hogy a fogfehérítő kezelés legnagyobb ellensége nem a nikotin, a kóla, a bor, hanem a nevetőgörcs.

Az aktiváló folyadék felkenése ugyanis Máténak annyira csiklandós volt, hogy nemcsak elnevette magát, hanem többperces nevetőgörcsöt kapott, ami miatt meg is kellett szakítani a kezelést. Persze nem véglegesen, csak amíg alábbhagyott a nevetés, utána ugyanúgy folytatódott a fehérítő eljárás, úgyhogy a fogfehérítés csiklandósoknak is bátran ajánlható.

Címkék: fogfehérítés Sanitas Fogászat

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr765271668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása