Hogy a hazai celebvilág egy emberként lélegzett-e fel, amikor Németh Máté megnyerte a Brigád Álommelóját, nem tudjuk, de az biztos, hogy egy ideig egyetlen közepesen-híres-ember lelki épségére sem jelent veszélyt.

Máté megkapta és sikerrel teljesítette első feladatait: magánmetrót fúrt a cégvezető lakása és a Bónusz Brigád irodája között egy kávéskanállal, aranyat készített elhasznált wc papír gurigákból, és kicserélte a lépcsőházban a kiégett villanykörtéket. Aztán jött az igazi kihívás, reklámvideót készíteni, amelyben közhírré tesszük, hogy sales-es munkatársat keresünk.

A magánmetrót és az aranyrögöket nem mutatjuk meg, de a videót látnotok kell:

Máté már elkezdte forgatni az első tesztelő videókat is. A munkálatok egyelőre titokban folynak, mi is csak annyit látunk belőle, hogy Máté sürgősen beszerzett egy játékmackót, egy pár gumicsizmát, egy távirányítású kisautót, és egy Zetort. Hogy milyen ajánlatok teszteléséhez kellenek ezek a kellékek, elképzelésünk sincs, talán szőrtelenítésre viszi a játékmackót, és hajbeültetésre a gumicsizmát.

A bejegyzés trackback címe:

https://alommelo.blog.hu/api/trackback/id/tr755078819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása